Залужний привітав артилеристів зі святом і подякував за службу

Залужний привітав артилеристів зі святом і подякував за службу

Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав воїнів ракетних військ та артилерії із професійним святом і подякував за службу.

Як передає Укрінформ, привітання розміщене у Телеграм-каналі Залужного.

"Наші артилеристи сьогодні кращі у світі. Вони опанували більшість сучасних артилерійських систем, що перебувають на озброєнні у провідних країнах, і майстерно їх застосовують. Такого бойового досвіду не має ніхто. Попри вогневу перевагу противника, ми даємо йому гідну відсіч. Їхній кількості ми протиставляємо нашу якість", - підкреслив головнокомандувач ЗСУ.

"Дякую воїнам ракетних військ і артилерії за службу! Ви бережете кров піхоти! Зупиняєте ворожий наступ і створюєте умови для просування наших військ уперед. Самовіддано наближаєте нашу Перемогу", - зауважив Залужний.

Він підкреслив: "Вітаю із професійним святом і бажаю всім вам повернутися до своїх рідних живими й неушкодженими! Разом із вами вклоняюся памʼяті полеглих побратимів".

Читайте також: ЗСУ за добу відбили ворожі атаки біля дванадцяти населених пунктів

Військових ракетників, артилеристів та інженерів із професійним святом привітав Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

«Важко переоцінити внесок кожного у нашу спільну Перемогу. Наші інженерні війська здійснюють інженерну розвідку та розмінування, знешкоджують боєприпаси, займаються обладнанням рубежів та бойових позицій. Ракетні війська та артилерія щодня наводять страх на ворога, б’ють по ворожих пунктах управління, знищують особовий склад, озброєння та військову техніку загарбника», - написав він у Телеграмі.

Українські артилеристи здатні виконувати бойові завдання з абсолютною точністю у будь-який час доби та пори року.

Про це міністр оборони Олексій Резніков зазначив у своєму вітанні з нагоди Дня ракетних військ і артилерії.

«У ваших руках - потужні ракетні та артилерійські системи, які з початку війни рф проти України ви освоїли «на відмінно» та вміло застосовуєте у боротьбі з окупантами! Ефективно працюєте як вітчизняною технікою та озброєнням, так і іноземними», - заявив Резніков.

Він зазначив, що українські артилеристи вже тисячі разів підтвердити своє друге ім’я - «боги війни».

«Вправно «мінусуєте» ворожі цілі: танки, БМП, командні пункти, мінометні розрахунки… Вам під силу, здавалось би, неможливі речі! Ви здатні виконувати бойові завдання з абсолютною точністю у будь-який час доби та пори року. Ваші побратими з інших родів військ почувають себе, як за сталевою стіною, коли працюєте разом», - додав Резніков.

Читайте також: Артилеристи й ракетники ЗСУ за добу виконали близько 180 вогневих завдань - ОК «Південь»

3 листопада своє професійне свято відзначають військовослужбовці ракетних військ і артилерії, а також інженерних військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-