Зараз росіяни не б'ють по військових об'єктах, а тільки по цивільних — ГУР

Зараз росіяни не б'ють по військових об'єктах, а тільки по цивільних — ГУР

Укрінформ
Весь попередній період війни росіяни здебільшого били по військових об'єктах, меншою кількістю – по цивільних. Наразі по військових взагалі не б'ють, а б'ють тільки по цивільних.

Про це очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов казав в інтерв'ю Українській правді, передає Укрінформ

"Все, що робить зараз росія – це акт тероризму, її найголовніша мета – посіяти паніку, страх, невпевненість у завтрашньому дні. Паніка і страх – це головна зброя терору", – сказав Буданов.

За його словами, росіяни намагаються завдати серйозних втрат українському енергетичному сектору і припинити експорт електроенергії з України, щоб завдати ще й економічного удару.

Читайте також: Буданов розповів про суперечки правлячої верхівки рф, нова теза – не програти у війні

"Ну й загалом, як вони кажуть, погрузити Україну в суцільну темряву і холодну зиму – це їхня мрія. Але, повірте, цього не станеться, всі наші служби працюють відповідним чином, і їхні мрії не здійсняться. Ускладнення справді є, але критичного поки що нічого немає. До речі, цікавий момент: весь попередній період росіяни здебільшого били по військових об'єктах, меншою кількістю – по цивільних. А зараз по військових вони взагалі не б'ють, а б'ють тільки по цивільних", - зауважив очільник ГУР.

Він наголосив, що це в черговий раз підтверджує, що росія є державою-терористом і використовує терористичні методи для досягнення своєї мети. "Крім того, навіть сама назва іранського дрона "Shahed-136" – це все туди. Вони люблять символізм і символ терору використовують", - підкреслив Буданов.

Читайте також: Буданов: росія зробила кілька замовлень іранських дронів, у першій партії - 1750 штук

Як повідомляв Укрінформ, росія ракетними обстрілами та атаками з дронів-камікадзе з 10 по 20 жовтня пошкодила понад 400 об’єктів у 16 регіонах України, серед яких - десятки енергетичних об’єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-