шойгу заявив, що в армію рф прибули вже понад 200 тисяч мобілізованих

шойгу заявив, що в армію рф прибули вже понад 200 тисяч мобілізованих

Укрінформ
Понад 200 тисяч осіб прибули до російських збройних сил у рамках часткової мобілізації, яка розпочалася 21 вересня.

Про це повідомив міністр оборони рф сергій шойгу, передає Укрінформ із посиланням на Інтерфакс.

За його словами, відповідним посадовим особам доручено забезпечити мобілізованих необхідними комплектами одягу та іншим майном, призначити на військові посади.

"Навчання особового складу сформованих підрозділів здійснюється на 80 полігонах і в шести навчальних центрах", - сказав шойгу.

Читайте також: Новомобілізовані ще більше ускладнять логістику в армії рф - експертка

Як повідомляв Укрінформ, президент росії володимир путін підписав документи про "включення" до складу рф маріонеткових утворень "днр" і "лнр", а також захоплених російською армією територій Херсонської та Запорізької областей України. Офіційно документ називається договір про "прийняття до складу росії". Перед цим, у ніч на 30 вересня, президент росії підписав указ про "визнання незалежності" Херсонської та Запорізької областей України. "Незалежність" "днр" і "лнр" він визнав 21 лютого, договір про їхній "захист" став приводом для початку повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Читайте також: путінська мобілізація завдасть суттєвого удару по російській економіці – Bloomberg

24 лютого рф почала новий етап війни проти України - повномасштабне вторгнення. Загарбники обстрілюють і бомбардують міста і села України, вбивають мирне населення. Паралельно кремль посилює політичний режим усередині країни. 21 вересня в росії було оголошено мобілізацію. Після цього сотні тисяч росіян тікають з рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-