«Зимова ротація»: кремль вербує в Україну новобранців із Далекого Сходу й Камчатки

«Зимова ротація»: кремль вербує в Україну новобранців із Далекого Сходу й Камчатки

Укрінформ
кремль вербує поповнення для своєї армії серед жителів Далекого Сходу і Камчатки.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

"Стало відомо, що чергова ротація рашистів складатиметься в основному з жителів Далекого Сходу рф та Камчатки. За задумом – вони краще адаптовані до життя в умовах низьких температур і будуть ефективніші в зимовий період. Також ці військовослужбовці не привчені до комфорту та легко перенесуть відсутність налагодженого побуту", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У війні з Україною беруть участь практично всі боєздатні підрозділи росії – ЗМІ

Також в рф оголошено про акцію збору коштів на придбання зимової форми для контингенту загарбників, який знаходиться в Україні. Офіційний кремль визнав, що не має достатньо бюджетних коштів на ці потреби.

"Є інформація, що кремлівським вербувальникам вдалося привабити певну частину населення північних регіонів обіцянками високих виплат. Як кажуть самі "новобранці": "Нам за все життя стільки не заробити", - зазначають в ГУР.

Читайте також: У росії після поразок від ЗСУ знову змінили командування - розвідка

Втім, розвідники зауважують, що цей особовий склад має дуже низький рівень підготовки та практично нічого не знає про реальний стан справ бойових дій в Україні.

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 10 вересня ліквідували 52 тисячі 950 російських загарбників, що на 300 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-