У росії після поразок від ЗСУ знову змінили командування - розвідка

У росії після поразок від ЗСУ знову змінили командування - розвідка

Укрінформ
У росії після поразок, яких завдали українські військові ворогу, знову змінено командування західного угруповання збройних сил російської федерації.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

“Після серії поразок від українських Сил оборони вчергове змінено командування західного угруповання зс рф”, - ідеться в повідомленні.

Керівний склад західного угруповання зс рф відсторонено від командування. Причина такого рішення – нищівні поразки отримані у результаті наступу українських Сил оборони.

В українській розвідці повідомили, що з метою відновлення "стійкості управління" угруповання його очолить командувач угруповання військ “центр” генерал-лейтенант олександр лапін разом зі своїм штабом. Оперативний склад угруповання військ “центр” на даний час перемістився з Луганська до командного пункту західного угруповання.

Читайте також: На Харківщині росіяни, тікаючи, полишили списки свого особового складу

Кадрове рішення щодо подальшого проходження служби генерал-лейтенантом романом бердніковим на сьогодні знаходиться на розгляді. Він був призначений на посаду командувача західного військового округу 26 серпня цього року, на якій замінив генерал-лейтенанта сичевого (перебував на посаді три тижні).

Як повідомляв Укрінформ, у серпні росія без широкого розголосу призначила новим командувачем чорноморського флоту російської федерації віцеадмірала віктора соколова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-