Глава держави нагородив 230 військових, з них 43 – посмертно

Глава держави нагородив 230 військових, з них 43 – посмертно

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відзначив державними нагородами 230 військовослужбовців Збройних сил України, з них 43 – посмертно.

Про це він повідомив у своєму зверненні, передає Укрінформ.

«Увечері підписав нові укази про нагородження наших воїнів – 230 військовослужбовців ЗСУ відзначені державними нагородами, з них 43 – посмертно. Також держнагородами відзначені 24 співробітники ГУР МОУ», - уточнив Зеленський.

При цьому Президент наголосив, що всі наші воїни: українські армія, розвідка, прикордонники, Нацгвардія, СБУ і загалом - усі, хто залучений до захисту України та її людей, роблять усе можливе, щоб бити російських терористів і щоб виштовхувати їх з української землі.

Читайте також: Зеленський закликав чилійців поширювати правду про війну рф проти України

За його словами, наразі на Авдіївському і Бахмутському напрямках, і на деяких інших напрямках, у тому числі й Харківщині, тривають найважчі бойові дії.

«Я вдячний кожному і кожній, хто витримує цей тиск, хто боронить позиції і допомагає нашим воїнам. Вічна слава усім, хто захищає Україну! Вічна вдячність усім, хто зосереджено і у справжньому українському єднанні допомагає нашим людям. Слава Україні», - сказав Президент.

Читайте також: Ми повинні зробити все, щоб наш ворог втомився від війни - Президент

Як повідомлялося, Зеленський відзначив військовослужбовців «Хрестом бойових заслуг».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-