Артилерія ЗСУ у лікарні на Донеччині - ЦПД спростував нові фейки роспропаганди

Артилерія ЗСУ у лікарні на Донеччині - ЦПД спростував нові фейки роспропаганди

Укрінформ
Артилерія, нібито розміщена ЗСУ в міській лікарні Костянтинівки на Донеччині - серед фейків, що їх поширила цієї доби російська пропаганда. 

Про це повідомляє у Telegram Центр протидії дезінформації при РНБО, передає Укрінформ. 

Зокрема, у мо рф заявили, що «у міській лікарні м.Костянтинівка націоналісти обладнали опорні пункти, на прилеглій території розміщено артилерію, у приміщеннях медзакладу неонацисти під приводом забезпечення безпеки утримують персонал та пацієнтів, використовуючи їх як «живий щит». У ЦПД застерігають, що це дезінформація.

Читайте також: росЗМІ намагаються переконати, що рф не перебуває в дипломатичній ізоляції – ЦПД

У свою чергу президент рф володимир путін заявив: «Захід посів провідні позиції у світі за рахунок пограбування інших народів і зараз не може запропонувати свою модель майбутнього, [тому] у світовій історії настає нова доба, коли високу динаміку зростання можуть показати лише справді суверенні держави. ЦПД наголошує, що це теж дезінформація.

А глава мзс рф сергій лавров заявив: «озброюючи Україну, США та Велика Британія хочуть зіштовхнути росію з Європою, в той час, як Україні не дозволять вести переговори з рф, її утримують від будь-яких конструктивних кроків». Центр протидії інформації  підкреслює, що й це не відповідає дійсності.

Читайте також: роспропаганда лякає Захід ядерною війною через вступ до НАТО Швеції і Фінляндії

Як повідомляв Укрінформ, Центр протидії дезінформації при РНБО України застерігає про фейкову розсилку нібито від імені СБУ - начебто спецслужби стежитимуть за всіма телефонними розмовами та месенджерами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-