рф заявляє про «успіхи» на фронті, щоб зміцнити моральний дух військових  - британська розвідка

рф заявляє про «успіхи» на фронті, щоб зміцнити моральний дух військових - британська розвідка

Укрінформ
російські наступальні операції обмежені за розмахом і масштабом. Попри це рф робить передчасні заяви про «успіхи» на фронті.

Як повідомляє Укрінформ, про це йдеться у щоденному звіті британської розвідки.

«російські наступальні операції обмежені за розмахом і масштабом, а бойові дії на захід від Лисичанська зосереджені на Сіверську та Бахмуті. І це попри те, що російські війська зайшли на околиці Сіверська на початку тижня», - вказується у звіті.

Також у документі вказується, що раніше росія робила передчасні та неправдиві заяви про свій успіх, що частково було спрямовано на демонстрацію успіху внутрішній аудиторії та зміцнення морального стану військ.

«Українська оборона успішно відбивала російські атаки після того, як було здійснено відхід з Лисичанська, а лінію української оборони було скорочено та вирівняно. Це дозволило зосередити сили та вогонь проти знижених російських атак і сприяло зменшенню динаміки росії», - йдеться у звіті.

Читайте також: На півдні ЗСУ знищили майже пів сотні загарбників, танк і вісім гаубиць

Як повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, ЗСУ не дали росіянам захопити дорогу між Лисичанськом та Бахмутом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-