На півдні ЗСУ знищили майже пів сотні загарбників, танк і вісім гаубиць

На півдні ЗСУ знищили майже пів сотні загарбників, танк і вісім гаубиць

Укрінформ
Українські захисники протягом минулого дня знищили 47 російських агресорів, а також значну кількість військової техніки, у тому числі вісім гаубиць.

Про це у Фейсбуку повідомляє Оперативне командування «Південь», передає Укрінформ.

«Двічі за день пара наших штурмовиків була атакована ворожим винищувачем Су-35, ракетами «повітря - повітря» над Херсонщиною. Але в жодному випадку наших втрат не допущено. Натомість наші штурмовики двічі зуміли нанести удар по скупченню особового складу та техніки противника в районі Новогригорівки та Давидового Броду», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що парою гелікоптерів Ка-52 ворог намагався завдати вогневого ураження по позиціях ЗСУ у Каховському районі. Успіху не мав, втрат серед українських захисників немає.

Втрати противника за минулу добу становлять: 47 військових, шість гаубиць «Мста-Б», дві 122 мм гаубиці, танк Т-62, вісім одиниць броньованої та 14 - автомобільної техніки.

Читайте також: ЗСУ відбили штурми росіян на Слобожанському і Донецькому напрямках

Крім того, під час зачистки території Потьомкіного захоплено БМП-2 противника у справному стані.

«Результати удару по засобах ППО противника дорозвідуються», - додали в ОК «Південь».

За даними Українських військових, у Чорному морі перебувають у готовності до завдання ударів 16 «Калібрами» два ракетні та два десантні кораблі ворога.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-