Зеленський – міністру оборони Британії: Пріоритетом для України є оперативне отримання важкої зброї

Зеленський – міністру оборони Британії: Пріоритетом для України є оперативне отримання важкої зброї

Укрінформ
Пріоритетом для України нині є швидке отримання важкого озброєння для перемоги над російським агресором.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський під час зустрічі з міністром оборони Великої Британії Беном Воллесом, повідомляє Укрінформ із посиланням на пресслужбу глави держави.

«Сьогодні ключовий пріоритет для нас – оперативне отримання важкого озброєння. Це важливо для того, щоб перемогти російського агресора, відновити територіальну цілісність України», - сказав Зеленський.

Він подякував міністру за дієву підтримку України з боку британського уряду та проінформував про першочергові потреби українських сил оборони у важкому озброєнні.

Читайте також: Подоляк – Заходу: Дайте Україні РСЗВ, зможете оцінити боєздатність армії рф

В ОП розповіли, що співрозмовники окремо обговорили питання безпекових гарантій для України, також відбувся обмін думками щодо можливих шляхів розблокування портів для запобігання глобальній продовольчій кризі.

За даними Офісу глави держави, Бен Воллес зі свого боку запевнив у продовженні оборонної підтримки України та наголосив на важливості відновлення територіальної цілісності нашої держави.

Як повідомляв Укрінформ, у п’ятницю міністр оборони Великої Британії Бен Воллес із командою прибув із робочим візитом до Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-