Зеленський порівняв російську агресію з COVID-19, вакциною проти якої є зброя та санкції

Зеленський порівняв російську агресію з COVID-19, вакциною проти якої є зброя та санкції

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський назвав повномасштабну війну росії проти України хворобою «COVID-22», щеплення від якої можливе санкціями та зброєю.

Про це він сказав під час виступу на TIME100 Gala, передає Укрінформ.

«Зброя та санкції – це так само вакцина: вакцина від COVID-22, яку (хворобу – ред.) привезла росія. Ненависть - це вірус, і він ще більш смертоносний, ніж COVID-19», - заявив глава держави.

Президент підкреслив, що вірус російської агресії розповсюджується завдяки пропаганді, завдяки безкарності вбивць, завдяки російській нафті, яка все ще на глобальному ринку, завдяки грошам, які все ще переміщуються між глобальною фінансовою системою і російськими банками, завдяки великим компаніям, які все ще вважають, що «на грошах з російського ринку все ще небагато крові».

Читайте також: росія випустила по Україні вже понад 2,6 тисячі ракет – Зеленський

У цьому зв’язку Зеленський підкреслив, що вже десятки тисяч людей загинули, а мільйони були змушені залишити свої домівки через війну.

«Коли ненависть постукає у ваш дім, чи будете ви готові? Хіба якась маска на обличчі зможе захистити вас від російського COVID-22? І чому вакцину проти нього – зброю та санкції – так складно отримати в достатньому обсязі? Чому для деяких країн COVID-22 так само нібито немає, як для конспірологів нібито не було COVID-19? Чому деяких людей не вчать навіть кров і смерть?», - додав він.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-