Загарбники вигадують нові способи втекти з війни в Україні – розвідка

Загарбники вигадують нові способи втекти з війни в Україні – розвідка

Аудіо
Укрінформ
Українська розвідка перехопила чергові телефонні розмови російських загарбників, в яких вони вигадують нові способи ухиляння від участі у війні на території України.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба ГУР Міноборони.

«В перехопленій телефонній розмові окупанта зі своєю дружиною рашист розповідає, що їхня бригада не хоче «іти далі» через недовіру до командування та великі втрати. Штатних людей залишилось, може, кілька десятків – інші або вбиті, або поранені. Також велика кількість людей повертається до росії та пише рапорти на звільнення: «У нас народу менш як 100 людей залишилось», - повідомляє розвідка.

Читайте також: Родичів моряків із крейсера «Москва» примушують мовчати про загиблих – розвідка

Як зазначається, росіянин скаржиться на погане забезпечення: «Все через ж… робиться. Командири діряві всілякі там. Забезпечення жодного немає. Все старе, нічників немає. Ні тепловізорів, ні нічників».

Дружина пропонує чоловікові таки знайти спосіб повернутися додому. Наприклад, деякі хитруни «підвернули ноги та поїхали додому».

Читайте також: У росії визнають придатними для війни в Україні людей з інвалідністю – розвідка

Як повідомляв Укрінформ, 6 червня Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило аудіоперехоплення, в якому мати російського військового повідомляє сину, що командування рф визнало придатними для війни в Україні людей з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-