Загарбники усвідомлюють, що війна не має сенсу - Зеленський

Загарбники усвідомлюють, що війна не має сенсу - Зеленський

Укрінформ
Попри потужні сили, які російське командування кинуло на схід України, загарбники усвідомлюють, що війна не має сенсу.

Таку думку у вечірньому відеозверненні висловив Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

"Зараз на Донбасі ситуація вкрай складна. Фактично туди для наступу кинута вся потуга російської армії, яка в них ще залишилася. Лиман, Попасна, Сєвєродонецьк, Слов'янськ – окупанти хочуть зруйнувати там усе. Але в перехопленнях їхніх розмов ми чуємо, що вони чудово усвідомлюють: ця війна для росії не має сенсу і що стратегічно у їхньої армії немає шансів", - зазначив Зеленський.

Читайте також: Гайдай про ситуацію на Луганщині: Зараз найважчий час за усі вісім років війни

За його словами, для того, щоб переломити перевагу ворога у кількості техніки та озброєнь, потрібен час і багато зусиль.

"Я вдячний усім партнерам України, які допомагають. Але наголошую знову й знову: що довше триває ця війна, то більшою буде ціна захисту свободи не тільки для України, а й для всього вільного світу. Тому постачання Україні важкої зброї – реактивних систем залпового вогню, танків, протикорабельної та іншої зброї – це найкраща інвестиція у збереження стабільності у світі й у недопущення багатьох жорстких криз, які росія ще планує чи вже спровокувала", - наголосив Президент України.

Читайте також: Українські військові знищують загарбників снарядами з написами «За Маріуполь»

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським військовим. Станом на 24 травня українські військові знищили близько 29 тисяч 350 росіян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-