Гайдай про ситуацію на Луганщині: Зараз найважчий час за усі вісім років війни

Гайдай про ситуацію на Луганщині: Зараз найважчий час за усі вісім років війни

Укрінформ
росіяни наступають на Луганщині по всіх напрямках одночасно, для області нині найважчий час за всі роки війни.

Про це у Телеграмі повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"Зараз для Луганщини найважчий час за усі вісім років війни. Росіяни знищують нас. Сєвєродонецьк - ледь живий. Обласний центр закидали авіабомбами. росіяни наступають на Луганщині по всіх напрямках одночасно. Атакують Сєвєродонецький напрямок, у Гірській громаді з боку Золотого та Катеринівки, біля Попасної з боку Комишувахи, і нашу Луганську Чорнобаївку - Білогорівку", - написав очільник ОВА.

Читайте також: Ворог наступає на Лиман та Сєвєродонецьк

Він додав, що траса «Лисичанськ-Бахмут» повністю прострілюється, там уже «працюють» ворожі ДРГ. росіяни стягнули в Луганську область величезну кількість бійців і техніки, а на окупованих територіях вони тримають напоготові вертольоти та важку зброю.

Гайдай порівняв вільну Луганщину із Маріуполем.

"Ми форпост, який стримує навалу і точно стримає. Не дивлячись на перевагу ворожої армії, Переможемо саме МИ, бо ми воюємо за свою землю", - зазначив керівник ОВА.

Читайте також: Евакуюємо менше, ніж втрачаємо: Гайдай повідомив про загибель іще п’ятьох людей на Луганщині

Як повідомлялося, Луганщина постійно зазнає обстрілів з боку російської армії, в області зруйновано багато житлових будинків, об'єкти інфраструктури, навчальні заклади, пошкоджені лікарні. За інформацією керівника Луганської ОВА, донедавна у регіоні залишалися близько 40 тис. мирних жителів, які відмовлялися евакуюватися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-