ОП відстежує всі рухи російських окупантів на Херсонщині – Подоляк

ОП відстежує всі рухи російських окупантів на Херсонщині – Подоляк

Укрінформ
Офіс Президента України відстежує всі дії російських загарбників у Херсонській області та фіксує всі імена колабораціоністів.

Як передає Укрінформ, про це радник керівника ОП Михайло Подоляк повідомив у Телеграмі.

"Херсон перебуває під тимчасовою окупацією. Безумовно, це зло. Все, що сьогодні має стосунок до zомбі-нації росіян, - зло. Абсолютне", - наголосив він.

Подоляк зауважив, що, на відміну від 2014 року, коли певний відсоток громадян України мав ілюзії щодо "русского мира", вбачаючи в ньому можливості, кар’єру, гроші та інше перспективне "каміння з неба", сьогодні є повне розуміння того, що росія - це тотальний занепад, концентраційні табори, презирство світу, ізоляція, масові вбивства, бандитизм.

Читайте також: Депутату Херсонської облради заочно повідомили про підозру у держзраді

Тому, за словами радника очільника ОП, "спротив російській навалі на півдні України дуже потужний. На всіх рівнях. І це бачить весь світ".

"Хочу офіційно наголосити, що Офіс Президента відстежує всі рухи російських окупантів у Херсонській області. Всі", - підкреслив Подоляк.

Читайте також: Загарбники знову блокують мобільний зв'язок й інтернет на Херсонщині

Злочини росіян фіксуються в повному обсязі - насильство над людьми, масові викрадення, катування в підвалах, крадіжки майна, спроби створити фіктивні управлінські структури, запевнив він.

"Бачимо та знаємо про все. Усі злочини документально фіксуються та у фіналі матимуть абсолютно розгромні кримінальні наслідки", - наголосив радник керівника ОП.

Читайте також: У Херсоні з'явилися листівки, де оголосили полювання на місцевого колаборанта

За словами Подоляка, фіксуються також усі нечисленні імена колабораціоністів, і на кожного з них обов’язково чекає лава підсудних.

"Інтенсивність війни сьогодні така, що жодної пощади зрадникам більше не буде. Тому ще раз повторю: на кожного з колаборантів очікує максимально жорстка лава підсудних із подальшими великими тюремними строками. Це якщо вони доживуть до своїх особистих судів, а не отримають "нагороду" вже зараз. Наш спеціальний "нагородний відділ" працює цілодобово. Просто чекайте своєї черги", - заявив Подоляк.

Читайте також: Херсонці бачать себе виключно в складі України – мер

Радник керівника ОП закликав пам'ятати, що Херсонська область є українською землею та буде звільнена Збройними силами України, незалежно від вигадування нових назв чи ідей для приєднання до інших "російських бандитських галактик".

Він наголосив, що увесь світ бачив мужність і хоробрість жителів Херсона, які виходили з українськими прапорами зупиняти колони російської військової техніки.

"Ми не дозволимо кремлівським хворобливим імперським амбіціям забрати в наших громадян право на щасливе майбутнє", - підкреслив Подоляк.

Як повідомляв Укрінформ, Подоляк прокоментував наміри окупаційної влади Херсонської області звернутися до президента російської федерації путіна щодо приєднання регіону до рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-