У Херсоні з'явилися листівки, де оголосили полювання на місцевого колаборанта

У Херсоні з'явилися листівки, де оголосили полювання на місцевого колаборанта

Фото
Укрінформ
У тимчасово захопленому Херсоні з'явилися листівки, в яких оголосили полювання на колаборанта Кирила Стремоусова.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив український політолог, експерт Центру близькосхідних досліджень Сергій Данилов.

На оприлюдненій листівці написано, що ціна за голову колаборанта - 500 тис. гривень.

Як повідомлялося, окупаційна влада тимчасово захопленої Херсонщини планує звернутися до президента російської федерації путіна з проханням приєднати регіон до рф. Про це заявив колаборант, заступник очільника окупаційної адміністрації Херсонщини Кирило Стремоусов.

Читайте також: Херсонці бачать себе виключно в складі Українимер

Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк прокоментував наміри окупаційної влади Херсонської області звернутися до президента російської федерації путіна щодо приєднання регіону до рф. Єдине звернення, яке можуть готувати "гауляйтери" Херсонської області – прохання про помилування після вироку суду, зазначив Подоляк.

Будь-які сценарії і маніпуляції російських окупантів та колаборантів зі "статусом" Херсонської області є юридично нікчемними і не відповідають ні позиції органів місцевого самоврядування, ні жителів області, заявив перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

Міський голова Херсона Ігор Колихаєв заявив, що херсонці бачать себе виключно в складі України, і закликав українську владу підтримати містян.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-