СБУ показала зізнання росіянина, який власноруч розстрілював українців

СБУ показала зізнання росіянина, який власноруч розстрілював українців

Відео
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила відео із зізнанням військового російської федерації, який власноруч розстрілював мирне населення в Україні.

Як передає Укрінформ, про це СБУ повідомила у Телеграмі.

"Це одне з перших зізнань ворожих загарбників, яке вдалося отримати в ході тривалої та кропіткої роботи української спецслужби", - ідеться у повідомленні.

Як зазначили в СБУ, на відео – 21-річний командир відділення Вадим, який пішов на війну, щоб "матеріально підтримати свою матір". Утім, бойові дії тривали для нього недовго: перетин кордону, просування на Сумщину, а потім – супровід колони з пораненими до рф.

Дорогою їх розбили українські захисники, тож Вадім та інші військові забрали два легкових автомобілі мирних українців. Загарбник впритул випустив чергу в цивільного, який потрапив на очі.

"Мне приказали выстрелить – я выстрелил в него одну очередь. Он упал, а мы поехали дальше", – цитує росіянина СБУ.

Читайте також: Українці повертаються із російського полону із сепсисом та ампутованими кінцівками - Денісова

"Він не сховається за виконанням наказу. Такі дії підпадають під ст. 438 Кримінального кодексу України – порушення законів та звичаїв війни. І покарання – до 15 років позбавлення волі", - наголосили у спецслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило перехоплену розмову російського загарбника з матір’ю про подробиці тортур над українськими полоненими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-