Розвідка перехопила розмову росіянина про тортури над українськими полоненими

Розвідка перехопила розмову росіянина про тортури над українськими полоненими

Аудіо
Укрінформ
Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України оприлюднило перехоплену розмову російського загарбника зі своєю матір’ю, який розкриває подробиці тортур над українськими полоненими.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ГУР Міноборони у Фейсбуці.

"Перехоплення розмови російського окупанта Костянтина Соловйова (зараз знаходиться в Харківській області) зі своєю матір’ю розкриває подробиці тортур, до яких вдаються російські військові щодо українських полонених.

Рашист розповідає про страшні знущання та вбивства, які здійснюють співробітники фсб та російські військові. Окупант з радістю переймає «досвід» та мріє перенести його на власного батька. Жертвами катів стають як українські військові, так і мирні жителі", - йдеться у повідомленні.

Так, загарбник згадує героїчну поведінку українців, які навіть під найжахливішими тортурами не скоряються перед загарбниками. У свою чергу, його мати схвально реагує на розповіді сина та стверджує, що «українці не люди» і що вона сама б «кайфонула» в подібній ситуації.

Читайте також: СБУ встановила особи майже 900 росіян, які чинили воєнні злочини на Київщині

"Це перехоплення є черговим підтвердженням політики геноциду українців, яку окупанти впроваджують на захоплених територіях. Воєнні злочини масово чиняться як щодо військових, так і щодо цивільного населення. Масові вбивства, тортури та знущання стали нормою для окупантів. При цьому, до «професіоналів» з фсб охоче долучаються військовослужбовці армії рф", - зазначають в ГУР.

Як повідомлялося, російському військовослужбовцю заочно повідомили про підозру у катуванні людей в Ірпені Київської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-