Президент каже, що рашисти активізувалися на Донбасі та отримують підкріплення

Президент каже, що рашисти активізувалися на Донбасі та отримують підкріплення

Укрінформ
російські війська активізувалися на Донбасі та отримують додаткові сили з російської федерації для продовження наступу, проте Збройні Сили України продовжують робити все для відбиття загарбників.

Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час відеозвернення на 43-й день повномасштабної російсько-української війни, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Збройні Сили України продовжують робити все для відбиття наступу російських військ на Донбасі. Підрозділі окупантів на цьому напрямку активізуються і отримують нові сили з росії», - сказав він.

Читайте також: Битва за Донбас нагадає Другу світову війну – Кулеба

Водночас він запевнив, що українська влада поінформована щодо дій ворога, аналізує кожен його крок і готова відповідати жорстко.

Читайте також: Битва за Донбас буде ключовою в нинішній російсько-українській війні – Єрмак

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-