Зеленський упевнений, що росіяни дізнаються всю правду про своїх співгромадян-убивць

Зеленський упевнений, що росіяни дізнаються всю правду про своїх співгромадян-убивць

Укрінформ
Настане час, коли кожен росіянин дізнається всю правду про те, хто з його співгромадян убивав українців та хто віддавав злочинні накази.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявив Президент України Володимир Зеленський у відеозверненні.

"Настане час, коли й кожен росіянин дізнається всю правду про те, хто з їхніх співгромадян убивав. Хто наказував. Хто заплющував очі на вбивства. Ми все це встановимо. І зробимо глобально відомим", - заявив Президент.

Він наголосив, що наразі російські пропагандисти знову застосовують "нову стару тактику", якою намагаються постійно відкидати звинувачення проти російських військових.

"Чому нову стару? Все просто. Бо таку ж тактику вони застосували, коли окупанти збили малайзійський "Боїнг" над Донбасом. Вони звинувачували Україну. Навіть придумували різні конспірологічні нібито пояснення. Дійшли й до того, що навіть стверджували, ніби трупи "підкинули" на борт літака перед тим, як він упав", - зазначив глава держави.

Зеленський додав, що наразі російські пропагандисти чинять так само. "Так само брешуть. Намагаються спотворювати факти. Але, як і тоді, у них нічого не вийде. Вони не зможуть обманути весь світ", - підкреслив Президент.

Читайте також: Буча тепер назавжди увійшла в історію воєнних злочинів та винищення людей – Зеленський

Як повідомляв Укрінформ, Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У визволених містах та селах зафіксовані масові вбивства загарбниками цивільних.

Серед уже знайдених жертв воєнних злочинів російських військ є зґвалтовані жінки, тіла яких намагалися спалити, вбиті представники місцевого самоврядування, діти, літні люди, чоловіки. У багатьох - зв'язані руки, є сліди катувань, багато людей убиті пострілами в потилицю.

24 лютого президент росії путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну.

Фото: Верховна Рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-