Британські військові провели тренінг з логістики для українських бійців

Британські військові провели тренінг з логістики для українських бійців

Укрінформ
Британські інструктори в рамках навчально-тренувальної місії операції ORBITAL провели навчання з логістики для Збройних Сил України у Військовій академії в Одесі.

Як передає Укрінформ, про це посольство Великої Британії повідомило на своїй сторінці у Фейсбуці.

“У Військовій академії в Одесі студенти брали участь в уроках з логістики на всіх рівнях: технічні можливості обладнання, управління ресурсами, логістичне планування та дотримання процедур НАТО”, - йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, що навчання з наземної логістики в рамках місії ORBITAL проходили на прохання української сторони у співпраці зі спеціалістами-викладачами 3-го полку Королівського логістичного корпусу.

У посольстві зазначили, що ці навчання стали ще одним прикладом широкого спектра тренінгів, які місія ORBITAL продовжує проводити “задля підтримки наших українських партнерів та їхнього просування до членства в НАТО”.

Читайте також: Прикордонники України та Британії відпрацюють оборонні та наступальні операції

Як повідомлялося, раніше місія ORBITAL запропонувала українським морякам тренуватися на кораблях Королівських ВМС Великої Британії. ORBITAL є тренувальною місією Великої Британії в Україні, яка була організована після окупації Росією Криму та на знак підтримки України. У 2021 році до тренувальної місії Великої Британії долучаться Данія, Швеція, Канада, Литва, Латвія та Естонія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-