Місія ORBITAL пропонує українським морякам тренуватися на кораблях британських ВМС

Місія ORBITAL пропонує українським морякам тренуватися на кораблях британських ВМС

Фото
Укрінформ
Місія ORBITAL запропонувала українським морякам тренуватися на кораблях Королівських ВМС Великої Британії.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Служба зв’язків з громадськістю Командування Військово-Морських Сил ЗСУ.

“В Одесі під час координаційної зустрічі між представниками Військово-Морських Сил ЗС України та штабу операції місії ORBITAL учасниками місії ORBITAL було запропоновано проведення тренувань корабельно-катерного складу та доглядових команд національного флоту на кораблях Королівських ВМС Великої Британії вже в цьому році,” - йдеться в повідомленні.

Сторони обговорили питання розширення курсової підготовки, інструкторської та менторської допомоги для інструкторів 198 Навчального центру ВМС, Школи водолазів, Школи морського піхотинця та питання підготовки льотного складу морської авіаційної бригади у рамках військово-тренувальної місії Великої Британії в Україні ORBITAL.

У 2021 році до тренувальної місії Великої Британії долучаться Данія, Швеція, Канада, Литва, Латвія та Естонія.

Читайте також: Українські військові наступного року візьмуть участь у 22 багатонаціональних навчаннях

ORBITAL є тренувальною місією Великої Британії в Україні, яка була організована після окупації Росією Криму та на знак підтримки України.

Як повідомляв Укрінформ, цього року Збройні сили України планують взяти участь у 22 багатонаціональних навчаннях, у тому числі у 8 на території України та 14 за кордоном.

Міністерство оборони спільно з партнерами працює над підвищенням кваліфікації українських військовослужбовців у рамках таких військових тренувальних місій як JMTG-U («Об’єднана багатонаціональна група з підготовки — Україна»), ORBITAL (операція ЗС Великої Британії та Королівства Данії), UNIFIER (тренувальна місія ЗС Канади) та LMTG-U (тренувальна місія ЗС Литви).

Фото: ВМС ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-