Центр стратегічних комунікацій: Підтримка ОПЗЖ кремлівської партії буде використана пропагандою РФ

Центр стратегічних комунікацій: Підтримка ОПЗЖ кремлівської партії буде використана пропагандою РФ

Укрінформ
Кремлівська пропаганда використає на свою користь публічні заяви партії ОПЗЖ, яка привітала владну російську партію «Единая Россия» з перемогою на «виборах» в РФ.

Про це йдеться у заяві Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передає Укрінформ.

«Така позиція цієї української партії не тільки суперечить офіційній державної позиції. А й відверто демонструє публічну підтримку партії, до складу якої відтепер входять бойовики. Ті, що брали безпосередню участь в бойових діях на сході України та на чиїх руках кров українських захисників», - заявляють у Центрі стратегічних комунікацій.

Читайте також: У Києві презентували дослідження стійкості південно-східного регіону в кризових умовах

У Центрі додали, що таким чином ОПЗЖ фактично підтримує дії країни-агресора, а заява партії сприятиме проведенню дезінформаційних кампаній Росії в тій гібридній війні, яку Кремль веде проти України.

Центр стратегічних комунікацій пообіцяв «уважно стежити за проникненням російської дезінформації та пропаганди в українське політичне життя».

Раніше партія «Опозиційна платформа - за життя» опублікувала на своєму офіційному сайті заяву з привітанням російської політичної сили і висловила сподівання на «продовження діалогу і укріплення міжпартійної співпраці».

Читайте також: Першою ланкою протидії зовнішнім загрозам є стійкість та спроможності місцевої влади - Соловей

Як повідомлялося, Центр стратегічних комунікацій було створено при Міністерстві культури та інформаційної політики України у березні 2021 року як один з механізмів протидії дезінформації спільними зусиллями держави і громадянського суспільства. Робота Центру сфокусована на комунікаційній протидії зовнішнім загрозам, зокрема — інформаційним атакам Російської Федерації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-