На Закарпатті ветеранів АТО/ООС вчитимуть вести бізнес та просувати власні бренди

На Закарпатті ветеранів АТО/ООС вчитимуть вести бізнес та просувати власні бренди

Укрінформ
В Ужгороді оголосили набір на курси перепідготовки військовослужбовців та членів їхніх сімей в рамках проєкту «Норвегія-Україна». Цьогоріч вчитимуть вести бізнес та просувати власні бренди.

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомила керівник проєкту «Норвегія-Україна» в Закарпатті, голова ГО «Наше рідне Закарпаття» Ольга Костянець.

«Ми оголосили черговий набір на курси перепідготовки військовослужбовців та членів їхніх сімей в рамках проєкту «Норвегія-Україна», плануємо набрати 25 осіб на курс, це буде вже дев'ятий набір на Закарпатті. За два дні з часу оголошення набору маємо вже 15 заявок», - розповіла вона.

Як уточнила Костянець, на безкоштовний 3-місячний курс занять запрошують ветеранів АТО/ООС, військовослужбовців та членів їхніх сімей. Цього разу орієнтуватимуться на тему «Основи підприємництва: відкриття власної справи».

Курс працюватиме на базі Ужгородського національного університету, початок навчання 14 лютого 2022 року.

Читайте також: В Авдіївці створили сучасний тренінговий центр для педагогів

Як повідомила Костянець, на курсі чекають військовослужбовців та членів їхніх сімей із ідеями щодо створення власного проєкту, стартапу або бізнесу. В програмі курсу вивчатимуть інноваційні ідеї та стартап, проєкти в бізнесі, систему розробки та управління контентом, електронного документообігу, використання соціальних мереж для розвитку бізнесу і маркетингу (SMM), бізнес-планування та проєктну діяльність, соціальне підприємництво.

Як повідомляється, в Ужгороді проєкт існує вже чотири роки, за цей час навчання пройшли 240 осіб - ветерани АТО/ООС, військовослужбовці та члени їхніх сімей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-