Міжнародна ІТ-компанія виділила понад $30 тисяч на розвиток технічної освіти у Львові

Міжнародна ІТ-компанія виділила понад $30 тисяч на розвиток технічної освіти у Львові

Укрінформ
Упродовж 2021 року міжнародна IT-компанія GlobalLogic виділила кошти на осучаснення технічної освіти та передала 254 одиниці  техніки освітнім закладам.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

За словами керівника університетської програми GlobalLogic в Україні та кандидат технічних наук Євгена Сакало, щороку компанія інвестує в українську технічну освіту, щоб майбутні інженери мали можливість реалізувати свій професійний потенціал ще під час навчання.

Упродовж року GlobalLogic виділила близько 22 тис. доларів на ремонт спільної навчальної лабораторії в одному з львівських університетів, близько 3 тис. доларів - на виплату стипендій,  майже 7 тис. доларів - на програму для викладачів університету. У межах співпраці кошти інвестувалися в професійний розвиток місцевих активних викладачів, їхні навчальні програми та університетські курси.

Зазначається, що загалом компанія передала українським освітнім закладам 254 одиниці техніки за рік, ще 20 технічних засобів заклади отримають цього місяця. Серед львівських вишів, які отримали технічну допомогу – Львівський національний університет імені Івана Франка, Львівський політехнічний університет та Український католицький університет. Також фінансову допомогу та технічне обладнання отримали київські, харківські та миколаївські навчальні заклади.

Компанія GlobalLogic допомагає провідним світовим брендам проєктувати та створювати інноваційні продукти, платформи й цифрові рішення для сучасного світу. Центральний офіс GlobalLogic знаходиться у Кремнієвій долині у США, а інжинірингові та дизайн-центри розташовані по всьому світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-