В Україні сформують національний рейтинг «Екошкола року 2021»

В Україні сформують національний рейтинг «Екошкола року 2021»

Фото
Укрінформ
Учнів та освітян запрошують долучитися до конкурсу, за результатами якого визначать кращі школи  країни, які протягом року успішно реалізували екологічні ініціативи у своєму навчальному закладі та громаді.

Про йдеться у пресрелізі організаторів конкурсу Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World», передає Укрінформ.

«Кожна школа в Україні має шанс отримати почесне звання та стати флагманом для наслідування та рушійних екозмін. З усіх поданих заявок відберуть 25 претендентів на переможця. Кожній команді надаватиметься 5 хвилин виступу з можливістю демонстрації напрацювань під час прямої трансляції», – розповідає засновниця Національного рейтингу Екошкола року, керівниця міжнародного молодіжного руху School Recycling World Юлія Мархель. 

За її словами,  у ході конкурсу учасники презентуватимуть свої напрацювання, активності, програми екологічного спрямування за 2021 рік, що були реалізовані командою Екопатрульних.

На основі презентованих кращих практик серед закладів загальної середньої освіти України, буде сформований рейтинг, а найкращі учасники боротимуться за 1-3 місця та звання «Екошкола року 2021».

Зазначається, що подавати заявки  можна до 10 грудня.  Для цього необхідно заповнити онлайн-форму до 10 грудня, а  до анкети додати презентацію, відеовізитку команди чи соціальний ролик на екотематику до 1 хвилини. Вимоги до оформлення та рекомендації щодо участі можна знайти у Положенні.

Учасники презентують напрацювання перед організаторами, журі та глядачами. Вболівати за команди можна під час прямої трансляції на Фейсбук-сторінці School Recycling World.

16 грудня відбудеться офіційне оголошення результатів Національного рейтингу «Екошкола року».

Фото з відкритих джерел і School Recycling World

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-