Вперше на Херсонщині громади отримали автомобілі для надання соціальних послуг

Вперше на Херсонщині громади отримали автомобілі для надання соціальних послуг

Укрінформ
Дві громади Херсонщини - Костянтинівська та Великокопанівська, отримали автомобілі для надання соціальних послуг.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Херсонської ОДА.

«Вперше на Херсонщині тергромади отримали автомобілі для надання соціальних послуг вразливим верствам населення. Уже найближчим часом такі автівки можна буде побачити в Костянтинівській та Великокопанівській громаді», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це стало можливим завдяки реалізації проєкту «Посилення стійкості громад у Херсонській області», що фінансується урядом Великої Британії та впроваджується ПРООН.

Як розповів заступник голови ОДА Микола Якименко, завдяки цим автомобілям дві громади зможуть допомагати незахищеним верствам населення. Мобільна бригада може надавати різні послуги: підвезти до лікарні, магазину, а також вона матиме інструменти для допомоги в побуті.

Отримав ключі від автомобіля Костянтинівський сільський голова Олексій Кільдеров. Він поділився, що новий автомобіль - це можливість охопити соціальними послугами всіх жителів громади.

Читайте також: На Донеччині запустили мобільний додаток для надання послуг безробітним

«Наша громада має центр надання соціальних послуг, який зараз обслуговує лише п’ять населених пунктів. З автомобілем ми зможемо надавати соціальні послуги всім дев’ятьом населеним пунктам», - зазначив Олексій Кільдеров.

Як зазначають в облдержадміністрації, це не завершення проєкту. Адже нині обласна влада працює над тим, аби й інші громади Херсонщини могли отримати такі автівки.

Фото: khoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-