#Будь_свідомим: у Львові відкрили екологічний фотопроєкт

#Будь_свідомим: у Львові відкрили екологічний фотопроєкт

Фото, відео
Укрінформ
Проєкт має на меті привернення уваги мешканців міста  до проблем екології та збереження довкілля.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, передає Укрінформ.

За словами авторки проєкту, радниці міського голови Ірини Оршак, на світлинах багато позитивних моментів. Оскільки виставка інтерактивна, то за допомогою QR-кодів, які  розміщені під світлинами можна побачити іншу сторону реальності – негативні моменти, те, що може трапитися або вже трапилося через зміни клімату, буревії, неправильне поводження з відходами.

Виставка порушує тему збереження ресурсів та води, любов до тварин. Її планують представити в освітніх та культурних центрах, а також у школах.

«Це дуже потрібний проєкт, оскільки багато хто не думає про те, що відбувається з відходами, які кожний з нас продукує. Роздільний збір органічних відходів зменшить кількість поступлення сміття на полігони і органіка, яка створює ту, небезпеку в екології, спричиняє небезпечні фільтрати, гази метану та засмічує в цілому екологію, може стати корисним компостом та добривом на нашій компостувальній станції», -  розповіла начальниця відділу роздільного збору органічних відходів ЛКП «Зелене місто» Ірина Шевченко.

Читайте також: У Києві встановили арт-інсталяцію із переробленого пластику

Переглянути фотовиставку можна до 7 жовтня на площі Ринок (перед входом в Ратушу).

Фото з відкритих джерел і Львівська міська рада, відео: «Зелене місто»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-