Оголошено про перший NO WASTE конкурс серед людей, які сортують сміття

Оголошено про перший NO WASTE конкурс серед людей, які сортують сміття

Укрінформ
Здавати PET-пляшки і претендувати на приз закликає його ініціатор – ГО «Україна без сміття».

Про це  громадська організація повідомила на  своїй Фейсбук-сторінці, передає Укрінформ.

«Здавайте якнайбільше PET-пляшок з-під напоїв і вигравайте крутий лук із колекції PUMA, створений із переробленого океанічного пластику», - йдеться у повідомленні.

Для того, щоб виграти приз необхідно принести всі запаси PET-пляшок з-під напоїв (окрім пляшок з-під молока) на станцію сортування. Чисті, сухі, стиснені та без кришечок — три ключові критерії, щоб отримати допуск до участі в конкурсі. Звернутися до будь-якого консультанта на станції, щоб він  зареєстрував як учасника NO WASTE конкурсу.

Зазначається, що позмагатись за приз можна з будь-якого населеного пункту країни – потрібно відправити сировину, скориставшись послугою «Пластик Поштою». Відправляти поштою можна не тільки PET-пляшки з-під напоїв, а й будь-які ліквідні та неліквідні пластикові ємності.

«Обов’язково залишіть у коробці записку «на УБС-конкурс», якщо відправлятимете нам усе поштою. Ми зважуємо вашу вторсировину на станції і вносимо всі дані в рейтингову таблицю», - зауважують у дописі.

Читайте також: В Іспанії заборонять продаж фруктів та овочів у поліетиленових пакунках

Трьох переможців визначать 20 жовтня – один із Києва та двоє із будь-яких інших населених пунктів України. Вони отримають електронний сертифікат на повний спортивний  образ від бренду Puma.

Фото з відкритих джерел 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-