Шкарпетки з Луганщини підкорюють Європу

Шкарпетки з Луганщини підкорюють Європу

Фото
Укрінформ
Рубіжанська панчішна мануфактура  на Луганщині посилює співпрацю з Нідерландами.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Фейсбук-сторінку Проєкту USAID  «Економічна підтримка Східної України».

«У серпні ми відправили до Нідерландів 2 000 пар шкарпеток. Клієнт був задоволений їх якістю, тому це замовлення - у 5 разів більше за весняне», -  зазначив директор Рубіжанської панчішної мануфактури Геннадій Місюренко.

Виробники продовжують тестувати свою нову розробку – спортивні шкарпетки преміум-класу. Нещодавно відправили їх на тестування спортсменам-фехтувальникам та отримали позитивні відгуки.

Також цього року мануфактура на замовлення української торгової марки шкарпеток у співпраці з відомим шеф-кухарем Євгеном Клопотенком виготовили шкарпетки, прикрашені овочами – складовими борщу, які популяризують українську кухню.

Наразі на виробництві в’яжуть тестову партію шкарпеток для бігу для дистриб’юторів, які продають спортивний одяг в Україні.

У повідомленні зазначається, що Проєкт USAID знайшов клієнта з Нідерландів, допоміг у перемовинах із технічним консультантом, розробив брендбук та упаковку для спортивних шкарпеток.

Читайте також: На Житомирщині фабрика шиє чоловічі штани преміум-сегменту на експорт

Нещодавно мануфактура подала заявку на отримання гранту від Проєкту USAID, щоб розширити бази верстатів та виготовити нову продукцію преміум-класу для продажу в Україні та за кордоном.

Фото: https://www.facebook.com/ERAUkraine/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-