Міжнародний форум соціального підприємництва відбудеться у  Вінниці

Міжнародний форум соціального підприємництва відбудеться у Вінниці

Укрінформ
У Вінниці 3 вересня відбудеться Міжнародний форум соціального підприємництва, де обговорять інноваційні бізнес-ідеї та найкращі практики муніципальної підтримки малого та середнього бізнесу.

Про це повідомляє Департамент економіки та інвестицій Вінницької міської ради, передає Укрінформ.

Зазначається, що форум проводиться для активізації розвитку соціально орієнтованого підприємництва. Також він покликаний сприяти обміну досвідом щодо найкращих практик муніципальної підтримки малого та середнього підприємництва, налагодження партнерських взаємин і формування культури соціального бізнесу. Окрім того, він допоможе учасникам у пошуку інноваційних бізнес-ідей для вирішення соціальних викликів у громадах і працевлаштування соціально вразливих груп населення.

Участь у форуму візьмуть соціальні підприємці, представники традиційного бізнесу, викладачі вишів, представники громадських організацій, а також співробітники органів місцевого самоврядування та соціального сектору, експерти та практики.

Під час форуму відбудуться ярмарок-презентація продукції вінницьких соціальних підприємств, виступи українських та міжнародних експертів щодо розвитку соціального підприємництва і презентація кейсу з впровадження курсу з соціального підприємництва в закладах освіти.

Також у програмі передбачені «швидкі бізнес-зустрічі», - speed-dating між авторами ідей соціального бізнесу/соціальних проєктів та потенційними амбасадорами цих проєктів.

У ході Міжнародного форуму соціального підприємництва презентують Школу соціального підприємництва «VinSES» і відбудеться фінал Конкурсу проєктів соціального підприємництва (пітчинг проєктів).

Читайте також: В селі на Київщині підприємець будує аеродром

Форум відбудеться у форматі офлайн на базі Донецького національного університету ім. В. Стуса.

Як повідомляв Укрінформ, Вінниця першою з українських міст з канадським проєктом ПРОМІС розробила муніципальну «Програму розвитку соціального підприємництва».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-