У Хмельницькому День Незалежності відзначать фестивалями

У Хмельницькому День Незалежності відзначать фестивалями

Укрінформ
У Хмельницькому 4 дні триватимуть заходи, приурочені до Дня Незалежності України, під час яких дрони піднімуть над містом Державний прапор, а також влаштують велопарад у вишиванках, свято борщу і фестиваль вогняного шоу.

Як передає Укрінформ, про це організатори заходів повідомляють у Фейсбуці.

На 21 серпня заплановані відкритий чемпіонат міста з пляжної боротьби та змагання на толокарах (дитячі машини-іграшки - ред.).

22 серпня відбудуться змагання з велоспорту «Тур братів Стародубів» серед ветеранів, відкритий міський турнір з боксу пам’яті Городецького, міжнародний турнір із волейболу серед ветеранів та кінопоказ під відкритим небом.

У програмі на 23 серпня - відкритий міський турнір із пляжного волейболу серед чоловічих та жіночих команд, шаховий турнір, велопарад у вишиванках, показові виступи наймолодших вихованців відділення тенісу та майстер-клас, малюнок на асфальті, стріт-арт проєкт «Вони любили наше місто. А ти?», політ Державного прапора, піднятого дронами, концерт муніципального естрадно-духового оркестру та академічного муніципального камерного хору, вікторина «Я Люблю Україну», вечірка вільних та незалежних людей.

Читайте також: На Вінниччині вперше відбудеться гастрофестиваль «Картопля по-уланівськи»

У День Незалежності України, 24 серпня, відбудуться виставка художніх робіт членів Хмельницької обласної організації Національної спілки художників України, змагання з пляжного футболу, фестиваль аматорських хорових колективів, свято борщу, парад вишиванок, театралізований концерт «Народжена незалежною!», виступи творчих колективів міста, фестиваль вогняного шоу «Вогні моєї незалежної України», виступ академічного симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії, концерт «Пікардійської терції» та салют на честь Героїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-