«МХП – Громаді» став генеральним спонсором фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2021

«МХП – Громаді» став генеральним спонсором фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2021

PR
Укрінформ
Благодійний фонд «МХП – Громаді» став генеральним спонсором фестивалю OPERAFEST TULCHYN-2021, який пройде просто неба у місті Тульчин Вінницької області з 27 по 29 серпня 2021 року.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі МХП.

«IV міжнародний фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2021 пройде просто неба у місті Тульчин Вінницької області з 27 по 29 серпня 2021 року. Протягом трьох днів феєрія мистецтва вируватиме для тисяч глядачів, які приїдуть на фестиваль з усіх куточків країни. На OPERAFEST TULCHYN-2021 виступлять найкращі колективи з України та солісти з Канади, Польщі, Словаччини, України й Італії. Генеральним спонсором заходу став Благодійний фонд «МХП – Громаді», що діє та сприяє розвитку громад у 15 областях України на територіях, де провадить свою діяльність холдинг МХП», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом шести років фонд «МХП – Громаді» допомагає організовуватись людям та громадам для вирішення їхніх соціальних, економічних та екологічних проблем, створює умови для саморозвитку (освітнього, культурного, економічного) дітей, молоді та людей поважного віку у сільській місцевості відповідно до європейських стандартів життя. Ставши надійним партнером громад у 15 регіонах, а це понад 700 населених пунктів, – у кожному з них фонд «МХП – Громаді» допоміг реалізувати проєкти, які сприяють покращенню добробуту громади і виводять її на новий рівень більш комфортного життя.

«Ми перетворюємо маленькі села і містечка в місця, де хочеться жити. Куди хочеться повернутись на вихідні і лишитись на все життя. Бо тут є все для комфортного життя: і інфраструктура, і достойна медицина, і культурна складова. Одним із варіантів такої культурної складової є фестиваль OPERAFEST TULCHYN. Компанія МХП є головним спонсором фестивалю вже 4 роки поспіль. Цього року генеральним спонсором виступив Благодійний фонд «МХП - Громаді», який з 2020 року є інструментом здійснення корпоративно-соціальної відповідальності холдингу МХП. Роблячи маленьке містечко епіцентром культурного життя, ми виводимо на новий рівень і сприйняття громади, і сприйняття тих, хто приїздить на фестиваль», – зазначив заступник голови правління МХП з корпоративної соціальної відповідальності Ігор Лещенко.

Читайте також: Школярі долучилися до світу кіно завдяки партнерському проєкту МХП

Започаткований у 2017 році для того, щоб привернути увагу до порятунку унікальної історичної пам’ятки національного значення – тульчинського палацу Потоцьких – OPERAFEST TULCHYN вже у перший рік проведення став безпрецедентним прикладом того, як якісна культурна подія може врятувати історію, наголосили в пресслужбі МХП.

«Маючи чимало складових, фестиваль OPERAFEST TULCHYN-2021 буде цікавий максимальній кількості глядачів, різних за віком і уподобаннями: від шанувальників високого мистецтва до істориків і затятих туристів, від старшого покоління до дітей та молоді», – сказала продюсер фестивалю, заслужена артистка України Ірина Френкель.

Повідомляється також, що разом з БФ «МХП – Громаді», OPERAFEST TULCHYN-2021 підтримують  Український культурний фонд, народні депутати України Лариса Білозір та Микола Кучера, ГО «Інститут культурної політики», Тульчинська територіальна громада, Вінницька обласна державна адміністрація та Вінницька обласна рада.

Фото: МХП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-