Велосипедистки здійснили пробіг з Австрії до Туреччини, присвятивши його жінкам

Велосипедистки здійснили пробіг з Австрії до Туреччини, присвятивши його жінкам

Укрінформ
Три жінки здійснили велопробіг, подолавши 2 тисячі кілометрів від австрійського Відня до турецького Кушадаси, присвятивши його жінкам світу.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CNN Türk.

«Три жінки, які вирушили з Австрії на велосипедах до Туреччини, подолали 2 тисячі кілометрів за 28 днів і дісталися Кушадаси», - повідомляє телеканал.

Таким чином три велосипедистки-любительки хотіли продемонструвати силу жінок та присвятили свою акцію світовому жіноцтву.

«Наша мета - спорт і відповідь тим, хто вважає, що жінки не можуть здійснити таке. Ми хотіли показати, що жінки - сильні й теж можуть це зробити», - сказала одна з учасниць велоподорожі, 27-річна Філіз Акинджи, яка працює у Відні викладачем.

Читайте також: У Відні запрацював проєкт з отримання онлайн-замовлень у боксах

Акинджи відома своєю участю у багатьох благодійних акціях в Африці. Тисячі кілометрів вона подолала у компанії зі своєю колегою Лізою Ейбель та її 51-річною тіткою Андреою Майер.

З Відня жінки приїхали до Кушадаси, де проживає сім’я Філіз Акинджи. Мандрівниці відзначають зацікавлення їхньої подорожжю місцевих мешканців по маршруту слідування, надання підтримки та допомоги в здійсненні їхньої мети.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-