Презентували онлайн-курс «Енергетика – це круто!»

Презентували онлайн-курс «Енергетика – це круто!»

Укрінформ
У Києві відбулася презентація онлайн-курсу “Енергетика – це круто!”, який орієнтований на мотивування молоді, передусім дівчат, до вибору енергетичних спеціальностей при вступі до вишів.

Курс складається з 10 відео з різнобічною інформацією про галузь енергетики, передає кореспондент Укрінформу.

"Такий курс дуже важливий для молоді і для широкого загалу. Він руйнує міфи та розповідає про різні можливості, в тому числі для дівчат та жінок", - прокоментував заступник міністра енергетики Ярослав Демченков.

За його словами, в Україні 27% працівників у сфері енергетики - жінки.

Демченков запросив молодь до професійного розвитку у сфері енергетики. "Енергетика - це основа для економіки і країни", - підкреслив заступник міністра.

Цільовою аудиторією онлайн-курсу є учні шкіл, студенти, вчительська спільнота, психологи, батьки учнів. Курс містить інформацію, зокрема, про особливості роботи в галузі енергетики, історії успіху, інформацію про заклади, які проводять навчання за спеціальностями в енергетичному секторі. Крім того, є поради від представників компаній, як правильно скласти резюме та підготуватися до співбесіди.

Читайте також: У Харкові стартував онлайн-проєкт «Сім'я важливіше»

Курс уже доступний для перегляду у відкритому доступі на платформі CareerHub.

Курс підготовлено ГО "Центр "Розвиток корпоративної соціальної відповідальності" в рамках грантової ініціативи "Дівчата в енергетиці" за підтримки USAID Проєкту енергетичної безпеки (ПЕБ). Партнерами є Національний університет "Львівська політехніка" та Українська інженерно-педагогічна академія.

Фото з відкритих джерел

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-