У Харкові стартував онлайн-проєкт «Сім'я важливіше»

У Харкові стартував онлайн-проєкт «Сім'я важливіше»

Укрінформ
У Харкові стартував онлайн-проєкт «Сім'я важливіше», в рамках якого створено чат-бот на платформах Тeлеграм і Вайбер та сайт з корисною інформацією.

Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради з посиланням на департамент у справах сім'ї, молоді та спорту, передає Укрінформ.

«В нинішніх реаліях харків'яни все більше проводять час онлайн і під впливом соціальних мереж будують свою поведінку і характер офлайн - у себе в сім'ях. Розуміючи це, профільне управління департаменту почало масштабну рекламну кампанію «Сім'я важливіше» на платформах соціальних мереж «Facebook», «Telegram», «Instagram» і в пошуковій системі «Google». Щоб боротися з низхідними трендами і підвищити цінність інституту сім'ї, на платформах розміщується інформація і повідомлення, в яких наголошується на важливості кожної сім'ї», - йдеться у повідомленні.

За словами організаторів, з сім'ї, як найважливішої цінності, розпочинається все: «Сім'я - це місце, де народжується життя... Гармонія в сім'ї, в стосунках з коханими вимагає докладання певних щоденних зусиль. Тільки ми самі можемо втілити свої мрії в реальність, адже сім'я - це найбільше щастя, яке людина може створити сама».

Читайте також: У райцентрі на Закарпатті облаштували соціальну крамницю

«Ми хочемо, щоб наш Харків був містом щасливих сімей. Містом, в якому хочеться прожити все життя» - підкреслюють організатори проєкту.

Щодо статей онлайн, то вони, стало відомо, матимуть корисну інформацію про сімейні цикли, труднощі сімейного життя, і як їх долати, а також психологічні тести для сімейних пар, які допоможуть дізнатися і зрозуміти один одного.

З детальнішою інформацією можна ознайомитися на сайті проєкту «Сім'я важливіше».

 Фото з відкритих джерел та http://family.kharkiv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-