У Краматорську готують показ одягу з вживаних речей

У Краматорську готують показ одягу з вживаних речей

Укрінформ
Модну колекцію від місцевого «Арт-коворкінгу» презентують вже у червні.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на  Фейсбук-сторінку Проєкту USAID  «Економічна підтримка Східної України».

Для майбутньої колекції вирішили обрати джинси, сорочки та светри, які раніше були у вжитку. Наразі готово декілька речей.

«Зараз думаємо, як креативно назвати показ. Сподіваюся, що це нова сторінка у житті Краматорська, адже це можливість для творчих людей проявити себе, створити власну лінійку одягу, показати практичні інструменти, як можна ощадливо використовувати тканину, а не викидати її на смітник та шкодити екології», – розповіла директорка молодіжного простору Олена Кучерук.

Як зазначається у повідомленні, у травні дизайнерка Катерина Яцура проведе навчання для всіх охочих. Вона розповість, як створити власну колекцію, побудувати її сюжетну лінію, підготувати ескізи.

Частину необхідних матеріалів  для створення одягу надасть «Арт-коворкінг», а професійні фотографи та оператори допоможуть зробити якісні фото та відео для портфоліо учасників.

Проєкт стартує 17 травня,  а завершиться показом – 19 червня.  Записатися на навчання можна за посиланням: https://forms.gle/959LD3nzRE5wufs16

Читайте також: Львівська майстриня шиє іграшки з вживаних тканин

Креативний простір створено за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». У ньому є обладнання для шиття, друку, виготовлення брендованих сувенірів. Тут займаються  школярі та молоді люди, які хочуть зробити футболку з авторським малюнком, блокнот, екосумку або пошити рюкзак зі старого плаща.

Фото з відкритих джерел 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-