«Енергодім»: співпрацю з Фондом енергоефективності  розпочали 13 громад Львівщини

«Енергодім»: співпрацю з Фондом енергоефективності розпочали 13 громад Львівщини

Укрінформ
Тринадцять громад Львівської області розпочали співпрацю з державною установою «Фонд енергоефективності» в межах програми термомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім». 

Відповідні меморандуми про співпрацю були підписані в онлайн режимі у четвер, передає кореспондент Укрінформу.

«Фонд енергоефективності активно співпрацює з громадами. У нас підписано 183 меморандуми про співпрацю з громадами», - прокоментувала директор Фонду енергоефективності Юлія Головатюк-Унгуряну.

Меморандум підписали представники громад Новояворівського, Дрогобича, Борислава, Стрия, Трускавця, Золочева, Кам’янки-Бузької, Жовкви, Самбора, Бродів, Рави-Руської, Червонограду. Городка.

Головатюк-Унгуряну повідомила, що у рамках співпраці з Фондом енергоефективності уже затверджено 95 місцевих програм підтримки енергоефективності, ще 32 програми готуються до затвердження. Окрім виплати грантів для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, установа надає органам місцевого самоврядування інформаційні матеріали, проводить навчання фахівців у громадах.

Як повідомлялося, державна установа «Фонд енергоефективності» станом на 2 квітня отримала майже 600 заявок від об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) на участь у програмі термомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім».

Прийом заявок від ОСББ на участь у програмі з енергомодернізації багатоквартирних будинків «Енергодім» від Фонду енергоефективності розпочався з 3 вересня 2019 року. Програма передбачає часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності у розмірі 40% вартості прийнятних заходів/робіт для пакета «Легкий» та 50% - для пакета «Комплексний».

Читайте також: «Теплі кредити»: за перший тиждень програмою скористалися майже 800 сімей

Програма Фонду енергоефективності реалізовується у співпраці з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC), Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та Програмою розвитку ООН (ПРООН).

Фото з відкритих джерел 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-