У Литві скасували виступ італійського співака Пупо через концерт у Кремлі

У Литві скасували виступ італійського співака Пупо через концерт у Кремлі

Укрінформ
У Литві директор Шяуляйської арени Ренатас Начаюс заявив, що концерт італійського виконавця Енцо Гінацці, який виступає під псевдонімом Пупо, не відбудеться.

Про це передає Укрінформ із посиланням на Delfi.

«У нас хороші новини для всіх, хто не байдужий до російської агресії в Україні. Ми тільки-но отримали інформацію від організатора концерту Legacy Inn, який повідомив, що замість італійського виконавця Енцо Гінацці, який кілька днів тому виступив у Кремлі, у Шяуляй виступить інший виконавець… Ми дуже раді й вітаємо рішення Legacy Inn зачинити двері перед проросійським діячем», - повідомив Начаюс.

За його словами, формат концерту залишиться незмінним: три виконавці. Будуть дві легенди – австрійська група Joy та італієць Gazebo (Пол Мадзоліні). Замість Пупо почують виконавця, з яким наразі ведуться переговори.

Як з’ясувалося, італійський виконавець Енцо Гінацці, відомий під псевдонімом Пупо, днями виступав у Москві, нібито "заради миру". «Коли ми поцікавилися, чому він їздив до Москви, виконавець відповів, що про політику не говорить. Його звістка світу проста - він хоче нести "голубів миру". Італієць запевнив, що до Москви їздив "заради миру"», - зазначила у понеділок в інтерв'ю Delfi компанія Legacy Inn.

Читайте також: Гурт «СКАЙ» їде у концертний тур - збиратиме гроші на операції для військових

Своєю чергою в неділю редакція видання отримала листа, в якому повідомлялися подробиці виступу в Москві Пупо, котрий мав бути в Шяуляй у квітні. «15 березня Пупо в Москві в Кремлі провів свій великий концерт за участю всіх його (як він сам сказав) російських друзів, місцевих виконавців. Концерт називався "Великий бенефіс Пупо. У колі друзів". Йде війна, а Пупо організує свій сольний концерт у Кремлі, в самому серці Москви, на концерті він співав дуетом з російськими виконавцями, які підтримують війну, а на псевдовиборах агітували за Путіна. І після такої неповаги до українців та демонстрації підтримки режиму (Путіна, - ред.) йому дозволять виступати в Литві?», - дивувалася читачка.

За її словами, ця історія ще гірше, ніж випадок з американською виконавицею LP.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці лютого каунаська "Жальгіріс Арена" оголосила про скасування концерту американської співачки LP через те, що вона напередодні опублікувала в соцмережі відео, в якому була вдягнена в толстовку з прапором Росії.

Фото: Scanpix

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-