Польська поліція не виявила слідів падіння ракети і завершила пошуки

Польська поліція не виявила слідів падіння ракети і завершила пошуки

Ексклюзив
Укрінформ
Польська поліція під час пошуків поблизу Вожучина Томашівського повіту не виявила жодного повітряного об’єкта, який, за повідомленнями деяких ЗМІ, нібито мав упасти у цьому районі, і завершила пошукові роботи.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила речниця поліції в Томашові-Любельському Малгожата Павловська.

“Ми не підтверджуємо інформаційних повідомлень про нібито падіння ракети в районі населеного пункту Вожучин. Тож ми завершуємо свою роботу з пошуку об’єкта”, - сказала Павловська.

За її словами, поліція спільно з військовою жандармерією вела пошуки у трьох повітах: Замойському, Томашівському і Грубешівському. Однак пошуки й опитування місцевого населення не дали жодних результатів: люди нічого не чули і не бачили.

Як повідомлялося, телеканал Republika з посиланням на джерела поінформував, що ракета, яка зайшла у повітряний просторі Польщі з боку України, нібито впала у населеному пункті Вожучин Томашівського повіту.

Читайте також: Дуда обговорив із Туском факт виявлення невідомого повітряного об’єкту над Польщею

За інформацією начальника Генштабу і командувача Оперативного командування ЗС РП, російська ракета у п’ятницю вранці порушила повітряний простір Польщі, однак усе вказує на те, що вона не впала, а залишила межі країни у напрямку України. Вона пробула у повітряному просторі Польщі близько трьох хвилин і залетіла майже на 40 км углиб країни.

РФ 29 грудня завдала масованого ракетного удару по Україні, атакувавши Київ, Львів, Харків, Конотоп, Дніпро, Запоріжжя, Одесу та інші міста. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що Сили оборони України знищили 27 ударних БпЛА Shahed-136/131 та 87 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-