Дуда обговорив із Туском факт виявлення невідомого повітряного об’єкту над Польщею

Дуда обговорив із Туском факт виявлення невідомого повітряного об’єкту над Польщею

Укрінформ
Президент Польщі Анджей Дуда і глава польського уряду Дональд Туск провели телефонну розмову, під час якої обговорили ситуацію з появою невідомого повітряного об’єкту в Польщі.

Про це у мережі Xповідомили Туск і голова політичного кабінету президента РП Марцін Масталерек, передає Укрінформ.

“Після зустрічі з командуванням польської армії та керівниками спецслужб я провів розмову з президентом Польщі. Ми всі разом працюємо для безпеки Польщі”,- написав Туск.

Cвоєю чергою голова політичного кабінету президента РП Марцін Масталерек повідомив у мережі X про факт розмови польського лідера з главою уряду РП з приводу невідомого об’єкта над територією Польщі.

Читайте також: Ігнат назвав інцидент у небі над Польщею сигналом Заходу посилити ППО України

Як повідомляло агентство, Оперативне командування Збройних сил Польщі поінформувало, що у повітряний простір країни з боку України сьогодні вранці зайшов нерозпізнаний повітряний об'єкт. За ним спостерігали сили ППО аж до втрати сигналу на схід від міста Замосць.

Як повідомлялося, під час масованого ракетного удару по Україні 29 грудня РФ атакувала Київ, Львів, Харків, Конотоп, Дніпро, Запоріжжя, Одесу та інші міста. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що Сили оборони України знищили 27 ворожих ударних БпЛА Shahed-136/131 та 87 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-