Конкурент Трампа хоче віддати РФ окуповані землі України та блокувати вступ Києва до НАТО

Конкурент Трампа хоче віддати РФ окуповані землі України та блокувати вступ Києва до НАТО

Укрінформ
Претендент на висування від Республіканської партії на президентських виборах 2024 року у США мільйонер індійського походження Вівек Рамасвамі заявив, що виступає за передачу Росії окупованих територій та проти вступу України в НАТО.

Як передає Укрінформ, у публікації в журналі The American Conservative він написав, що захоплюється президентом Річардом Ніксоном, який усвідомив унікальну загрозу, яку становить Радянський Союз.

«Як президент США, я поважатиму й відроджуватиму спадщину Ніксона, відкидаючи кровожерливу балаканину корисних ідіотів, які проповідують безпрограшну війну в Україні, яка ще більше зближує двох наших ворогів — великих держав (РФ та Китай, - ред.)», - заявив він.

Читайте також: Більшість республіканських кандидатів у президенти США підтримали військову допомогу Україні

За словами Рамасвамі, чим довше триває війна в Україні, тим зрозуміліше, що є лише один переможець: Китай.

«Я поведу Америку від моралізму до реалізму, зробивши протилежне тому, що зробив Ніксон в 1972 році: поїду в Москву у 2025 році», - сказав він, заперечивши своє попереднє твердження.

Читайте також: Суд над Трампом у справі про вибори призначили на березень

«Я забезпечу мир в Україні на єдиних умовах, які повинні мати значення для нас... Ми повинні змусити Путіна позбутися Сі Цзіньпіна... З цією метою я визнаю російський контроль над окупованими територіями і зобов'язуюся заблокувати кандидатуру України в НАТО в обмін на вихід Росії зі свого військового союзу з Китаєм».

При цьому він пообіцяв покласти край санкціям і повернути Росію на світовий ринок.

«Таким чином, я зроблю Росію стратегічним стримуючим фактором для планів Китаю в Східній Азії», - безапеляційно додав Рамасвамі.

Читайте також: Трампа підтримують 62% консерваторів-республіканців

Як повідомлялося, 23 серпня відбулися дебати між претендентами на участь у президентських виборах від Республіканської партії, де Рамасвамі робив такі самі заяви.

Вважається, що маргінальний політик (з рейтингом від 2,6 до 7%) показав себе найкраще на дебатах, але в них не брав участі головний претендент — експрезидент Дональд Трамп. Наступні дебати між республіканськими претендентами відбудуться 27 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-