Загарбники змушують школярів у Маріуполі дивитися пропагандистський фільм про анексію Криму

Загарбники змушують школярів у Маріуполі дивитися пропагандистський фільм про анексію Криму

Укрінформ
У тимчасово захопленому Маріуполі загарбники змушують школярів дивитися пропагандистський фільм про анексію Криму, а від їх батьків вимагають скинути фото, де діти його точно дивляться.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«В окупованому Маріуполі змушують дітей дивитися пропагандистський фільм про анексію Криму. В закладах освіти зобов'язали батьків школярів провести онлайн-годину пропаганди. Вчителі скинули в батьківські чати урок з російського пропагандистського каналу про «день возз’єднання Криму з росією», - йдеться у повідомленні.

У міськраді підкреслили, що вчителі висунули батькам вимогу - обов'язково скинути фото, де діти точно дивляться цей пропагандистський фільм.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

У Маріуполі з 63 шкіл загарбники пошкодили 54, з яких 8 – зруйнували повністю.

Наразі у місті залишаються понад 100 тис. жителів. У пошкоджених будинках, де мешкають люди, немає опалення, нормального водопостачання та електрики. Люди через своє тяжке матеріальне становище вишиковуються в черги на вулиці за безкоштовною тарілкою їжі.

Читайте також: Школи Маріуполя стали джерелом роспропаганди «у промисловому масштабі» - Андрющенко

16 березня виповнилося дев’ять років з моменту проведення росією фейкового «референдуму про статус Криму» та 18 березня - з дня спроби незаконної анексії, коли були підписані так звані «угоди про приєднання Криму до російської федерації».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-