Світ бере приклад зі стійкості українського народу – посол Німеччини

Світ бере приклад зі стійкості українського народу – посол Німеччини

Відео
Укрінформ
Посол Німеччини в Україні Анка Фельдгузен у річницю повномасштабного вторгення рф звернулася до українців, заявивши, що світова спільнота бере приклад з надзвичайної стійкості та самосвідомості українського народу.

Про це йдеться у її зверненні, опублікованому на сторінці посольства Німеччини у Твіттері, передає Укрінформ.

«Ця війна – це і боротьба за наші європейські цінності. Ми беремо приклад з надзвичайної стійкості та самосвідомості українського народу. Вічна пам’ять полеглим, Перемоги та Миру – усім! Слава Україні!», - цитує слова Фельдгузен посольство.

«Поринаючи в історію України, до якої нині звернена увага чи не всього світу, ми щораз доземно віддаємо шану цій нескореній та героїчній державі. На жаль, і у новій добі її становлення стомлена від жертовних випробувань українська земля знову стогне болем зруйнованих міст, будівель, а надто людських втрат», - сказала вона українською мовою.

Читайте також: У квітні Україна матиме досить серйозну кількість танків Leopard - посол ФРН

За її словами, кількість вбитих, закатованих та скалічених доль – уже довічне тавро, поставлене росією на своїй тепер знеславленій історії.

Кожен клаптик відвойованої і захищеної від ворога української землі утверджує її цілісність, незалежність та непохитну віру в перемогу, зазначила посол.

ЗСУ стали героїчною славою та національною гордістю України, додала вона.

Як повідомляв Укрінформ, цього дня, рік тому, росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабний наступ. За рік сили оборони України завдали значних втрат агресору, знищивши майже 147 тисяч російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-