Швейцарський виробник будматеріалів продав свої заводи в росії

Швейцарський виробник будматеріалів продав свої заводи в росії

Укрінформ
Найбільший у світі виробник будматеріалів Holcim продав свій бізнес в росії місцевому менеджменту, який продовжить роботу під іншим брендом.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті швейцарської компанії.

"Компанія Holcim підписала угоду про продаж свого бізнесу в росії місцевій управлінській команді. З новими власниками бізнес буде працювати незалежно під іншим брендом", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що закриття угоди ще має отримати дозвіл від регуляторних органів.

"Цим продажем Holcim завершує вихід з російського ринку, що відповідає цінностям компанії, які полягають у веденні бізнесу з максимальною відповідальністю", - заявили у компанії.

Читайте також: Скандинавський концерн продає свої лісопильні заводи в росії

При цьому вказується на те, що продаж заводів у рф "не має значного фінансового або комерційного впливу на Holcim", оскільки бізнес в росії приносив менш як 1% чистого прибутку.

За даними ЗМІ, Holcim володів в росії трьома цементними заводами та трьома кар'єрами, де працювали понад 1 тис. співробітників. Найсучасніший завод у Калузі був введений в експлуатацію у 2014 році і коштував близько 500 млн євро.

Як повідомляв Укрінформ, швейцарський цементний гігант Holcim повідомив ще у березні про своє рішення залишити російський ринок після повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Фото: holcim.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-