Мюнхенська безпекова конференція пройде без російських посадовців

Мюнхенська безпекова конференція пройде без російських посадовців

Укрінформ
На Мюнхенську безпекову конференцію (MSC), яка відбудеться у лютому 2023 року, не запросили офіційних представників російської федерації.

Про це повідомив глава MSC Крістоф Гойсген у Твіттері, передає Укрінформ.

"російські посадовці не запрошені на Мюнхенську безпекову конференцію 2023 року. Ми не дамо їм майданчик для їхньої пропаганди. Ми хочемо обговорити майбутнє росії з лідерами російської опозиції та вигнанцями - їхні голоси мають бути почуті та посилені", - написав Гойсген.

Як повідомляв Укрінформ, Мюнхенська безпекова конференція (MSC) відбудеться з 17 по 19 лютого 2023 року і одною з головних її тем буде аналіз ситуації через рік після початку повномасштабної російської агресії проти України.

Читайте також: Членство України в НАТО не має бути табу для Німеччини - глава Мюнхенської конференції

Під головуванням нового глави конференції Крістофа Гойсгена MSC 2023 має зібрати низку високопоставлених міжнародних керівників та експертів, включаючи глав держав та урядів, міністрів, а також представників міжнародних організацій, громадянського суспільства, приватний сектор і ЗМІ.

На конференції в лютому 2022 року виступав Президент України Володимир Зеленський, який намагався донести світовим лідерам загрозу з боку росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-