Новий пакет військової допомоги США спростовує наративи рф про брак довіри до України - Кулеба

Новий пакет військової допомоги США спростовує наративи рф про брак довіри до України - Кулеба

Укрінформ
Виділення Сполученими Штатами Україні нового безпекового пакета вартістю 1 млрд доларів є найкращим контраргументом твердження, нібито західні партнери не знають, куди йде їхня зброя.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, повідомляє Укрінформ.

Він зазначив, що в останні кілька місяців росіяни вдаються до нової стратегії розхитування наративу про те, що зброя, яку надають Україні партнери, начебто йде кудись не туди, і, мовляв, насправді немає довіри між Україною та її партнерами, насамперед Сполученими Штатами.

«Сьогоднішнє рішення про виділення нового безпекового пакета США вартістю в 1 млрд доларів, найсучасніша зброя – ось це, власне, і є найкращий контраргумент для тих, хто стверджує, що немає довіри між Україною і США, або що партнери не знають, куди піде їхня зброя. Все вони знають. Є високий рівень довіри», - сказав глава МЗС.

Читайте також: Жодна брехня рф не вплинула на постачання зброї Україні – Кулеба

Як повідомляв Укрінформ, міністерство оборони Сполучених Штатів Америки анонсувало, що погодить розпорядження президента Джо Байдена щодо виділення Україні військової допомоги в $1 млрд.

Раніше Кулеба наголошував, що росія всілякими способами намагається зірвати постачання Україні зброї від партнерів, поширюючи фейки та маніпуляції, але ця брехня не досягає цілей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-