Окупанти намагаються списати на місцевих жителів масштабний обвал дороги у Криму

Окупанти намагаються списати на місцевих жителів масштабний обвал дороги у Криму

Укрінформ
У Криму стався масштабний обвал ділянки дороги Ялта-Бахчисарай, окупанти намагаються відповідальність за це покласти на місцевих жителів.

Про це повідомляє у Фейсбуці Асоціація з реінтеграції Криму, передає Укрінформ.

Як зазначається, після дощів значно погіршився стан траси Ялта-Бахчисарай, від села Соколине Бахчисарайського району до гори Ай-Петрі.

"Судячи з оприлюднених кадрів, цей гірський серпантин зазнав масштабного руйнування, включаючи обвали автодороги і підпірних стін, та наразі фактично вимагає спорудження заново. Примітно, що на цих ділянках руйнуванню дороги вже кілька останніх років загрожував зсув, на що окупанти відреагували просто – «перекривши дорогу» та «запланувавши її ремонт на 2023 рік»", - зазначили в АРК.

При цьому, за її інформацією, окупанти пояснюють руйнування дороги не своєю недбалістю і не розкраденими «коштами на ремонт», а виключно тим, що «небезпечною дорогою вже після її закриття продовжували їздити місцеві жителі», які нібито «прибирали обмежувальні знаки та блоки».

Читайте також: Як окупанти руйнують екосистему Криму: дослідження тепер доступне англійською та українською

В АРК також повідомили, що 4 серпня під окупованим Севастополем на нещодавно відкритій окупантами ділянці траси «Таврида» сталася масова аварія з людськими жертвами, ймовірним винуватцем якої став водій автомобільного трейлера, який перевозив у порт крадене зерно.

Як повідомляв Укрінформ, на території тимчасово окупованого Криму регулярно перекривають ті чи інші транспортні вузли, зокрема незаконно збудований міст і трасу «Таврида».

Фото: Асоціація з реінтеграції Криму, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-