У кремлі намагаються віднайти нові прийоми вербування росіян

У кремлі намагаються віднайти нові прийоми вербування росіян

Укрінформ
Ситуація з поповненням лав російської армії критична, тож кремль намагається вигадати нові прийоми вербування.

Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передає Укрінформ.

Зокрема, як зазначається, у москві випробували варіант з відправкою пропагандиста кисельова у Чечню. "Звідти він розповів казку про те, як кадировці з натхненням штурмують військкомати – найдорожчий пропагандист навіть демонструє номери телефонів цих військкоматів, куди охочі можуть зателефонувати", - зауважили у Страткомі.

За його даними, у росії вербують поповнення також у в'язницях і на заводах; у банках через іпотеку, вишах та школах; у прайм-тайм на телебаченні з імовірним перейменуванням «прямої лінії з путіним» на своєрідний телемарафон.

Та з огляду на те, що в росії почали з’являться «дошки ганьби» і «парти героя», ставка на високі патріотичні почуття населення взагалі не зіграла, констатують у Центрі.

"Ситуація з поповненням лав «визволителів» дійсно критична. Навіть безвідмовні буряти вже починають бунтувати – до Улан-Уде повернули літак із 150 військовослужбовцями, які розірвали контракт із мо рф через небажання воювати в Україні", - зауважили у Страткомі.

Читайте також: російські генерали терміново переводять родичів на «безпечнішу» службу в Сирії

Як повідомлялося, у Бурятію повернулися 150 військовослужбовців-контрактників, які відмовилися воювати в Україні та написали рапорти про звільнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-