Ексзаступник глави «Аерофлоту» закликав топ-менеджерів росії саботувати воєнні дії

Ексзаступник глави «Аерофлоту» закликав топ-менеджерів росії саботувати воєнні дії

Укрінформ
Колишній заступник гендиректора "Аерофлоту" Андрій Панов, який залишив росію, звернувся до великих керівників і топ-менеджерів російських компаній із закликом саботувати воєнні дії в Україні.

Про це він написав у колонці для Financial Times, повідомляє Укрінформ з посиланням на Радіо Свобода.

Панов запропонував колегам відкладати або ігнорувати кожну угоду або контракт, які підтримують воєнне вторгнення в Україну або російську пропаганду.

«Я знаю, що деякі з вас вірять у те, що вам кажуть кремль і його ЗМІ. Але ви розумні — і ви ведете бізнес, будучи добре поінформовані. Шукайте російські незалежні ЗМІ або міжнародні новини в інтернеті, на Ютубі чи через Tелеграм. Подивіться на економічні дані», – зазначив Панов.

Конфлікт, на його думку, є руйнівним для економіки та репутації росії, а керівники, які підтримують вторгнення в Україну, будуть співучасниками воєнних злочинів.

Зараз Панов знаходиться в Ізраїлі. Раніше в інтерв'ю Wall Street Journal він заявив, що неможливо працювати у російській держкомпанії, коли країна так змінилася за тиждень після початку війни.

Читайте також: США ввели санкції проти найбільшої алмазної компанії росії та суднобудівної корпорації

Президент рф володимир путін 24 лютого оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну, яке здійснюється в тому числі з території білорусі.

Після початку вторгнення проти росії було запроваджено масштабні санкції з боку світової спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-